Det kravs obetydligt darfor att uppfatta sig hos Edarling, vilket ar en mycket

bamse fordel stav de som funderat kungen att forsoka tjansten. N behover inte heller spendera for att bliva medlem sam det enda saso kravs ar att ni befinner si 18 ar samt ager en giltig mailadress darfor att en registrering amna finnas till gangbar.

Bli medlem

Det ett steget till att protokollfora sig hos Edarling befinner sig att n besoker villi hemsidan,. Bra hett gallande sidan paborjar du din inskrivning vi att t forsavit du soker nago man eller en fruntimmer. For att fortsatta med registreringen skriver n in din mailadress sam en losenord.

Nar n ska selektera mailadress samt losenord rekommenderar

vi att n valjer e forte losenord saso enkom ni kan och kanner till om. For att ditt losenord ska godkannas behover det befinna mer ann atta indikation samt icke innefatt “Edarling”. Det sista ni behover skapa fore du trycker villi “Bli medlem” befinner sig att acceptera Edarlings anvandarvillkor samt integritetspolicy. Klicka forsena kungen “bli medlem”.

Personlighetstest

Postum att ni blivit en medlem behover du producera en personlighetstest. Testet bestar av 283 fragor, det har hederlig da Edarling vill utbilda uppfatta de odl enastaende som genomforbar darfor att dom skall vet finna den perfekta partnern pro dig. Dom sjalva uttrycker det saso att “de vill instruera berora dig forbattring, samt ju forbattrin vi lar beror dig desto battre partnerforslag kan vi upptacka til dej.”.

Testet skal med andra glos hjalpa Edarling att greppa fram mannisko som passa de suveran utifran din karakta, skada ocks utifran dina intressen sam onskemal. Ju mer noggran ni svarar desto mer underrattelse kan Edarling utga ifran nar dom skal anpassa de – och darmed framfora dig nagon sakrare matchning.

Vi begriper att 283 fragor kan ljuda mycket, andock det befinner sig anda vart att placer ne fa epok villi testet. Denna tid sparar ni fort ihop darnast nar du redan a ett inledning tillats matchningar sasom ar anpassade postum dej.

Forsta delen

Den forsta delen av personlighetstestet handlar om skolnin, jobb, egenskaper, religion, sjalvkansla, etnicitet, karakteristikum samt onsknin pa partnern. I va moment tillat du uppge hurda angelaget n anse det befinner sig att din kompanjo skall overensstamm tillsamman det ni har svarat. Slutet it denna del innehaller pastaenden saso n tillat klicka in forsavit do stammer in alternativ inte villi dig, exempelvis “jag ar talmodig” alternativ “jag blir flyktig stressad”.

Andra delen

Ino nasta andel far ni ge besked villig lite roligare fragor sasom utspela ifall forhallanden sam dejting. Det kan vara fragor ifall vem som amna erlagga villi etta dejten, ifall fonstret skal besta offentligt alternativ stangt nar n sover samt hurdan lange n anse att hane skall anst att lyssna pa itu sig postum nagon lyckad dejt.

Inom saken dar tredje delen bruten testet

tillat ni chansen att plita mer frikanna svar. Narvarand far n till exempel forfatta tre grejer n ar tillagg noj slut, vilka samhallsfragor ni anser befinner sig viktiga sam vad ni brinner pro. Det kan tillika tillkomma ytterligare fragor darfor at Edarling skall teori uppfatta de fortfarande battre och forsta vilken slags person n ar. Allt darfor att du ska matchas tillsamman potentiella drompartners.

Fjarde och sista delen

Kommande pusselbit, det vill beratta saken da fjarde sam sista, ar den darborta du amna ge besked kungen fragor forsavit din forhallande mo alkohol och tobak. Samt narvarande tillat du ge besked villig hur centralt du anser att det befinner sig att din kompanjo inneha dito varderingar och relation till alkohol samt tobak. Vi anser att det har prova ar hejdlost proffsigt utformat.

Fardigstall din profil

Nar du ager gjort fardigt personlighetstestet skall n fardigstalla din profil odla att n forsena kan antrada dejta. Det gräva detta sista ni behover bega innan du ar avslutad befinner si att tillagga nagon fotografi sam nagon beskrivande skrift forsavitt dig. Darpa befinner si n fullfjadrad med registreringen och kommer darmed fa motion pa matchningar sasom n kan borja kontakta.