Lat oss anfora att n inneha traffat den arme killen nagon passage forr, pratat lite

och genast stoter ni pa honom ater. Kommer han ihag f sma detaljer a din fordom samtal? Nagot sasom ar trivialt, oviktigt, at sam med lonlost? Killar ager e selektivt hagkomst.

Nar nagon kille uppskattar dig, agnar han mer observan till det n har sagt, han djupare inom dina glos sam forsoker granska deras dolda signifikans. Odla ifall han tar upp nagot saso du ager pratat om tidigare, sam du tror att han kommer ihag prylar n uppge – det befinner sig genomforbart att det beror villi att han gillar dig.

Det ha befinner si mycket ett sannerligen indikation som sager att nago kille tycker om dej, for killar tenderar att glomma alltsammans som kycklingar de ICK befinner sig intresserade bruten, uppg. Deras benamnin, arbetsuppgift, vart do harror, vad de gor, hobbyer, synpunkt sam va do ager sagt nar dom frams traffades, forangas enbart.

Ifall vi ??inte tycker om nago dil mil avregistrering brutta ar det hon ofta ej „vart att minnas” sa att var hjarna endas filtrerar det. Promenerar in kungen det forsona orat, promenerar ut kungen det andra.

46. ??Han fragar runt dig

Tilltal gemensamma kompisar. Det kanske att de skanker honom bort. Vanner mo vanner befinner sig e nastan spartanskt fason att meddela om nagon kis gillar dej.

Exempelvis kan dom kommunicera overdrivet forsavitt allt som ar finemang, forsavitt saken dar har killen nar du inte befinner sig darbort, forsoker ringa honom att handla forbattring ann han ar ino dina ogon, alternativt de kan uppge att han ager fragat forsavit de alternativt nagot dylik.

Sang oss framfora att ni inneha gemensamma vanner. Han vill dyka upp narmare dej, men han kan ick dyka up direkt mo dej. Han kanner till att n inneha gemensamma kompisar, alternativt att n hang i likadan ansamling, odl han kommer att prov design grejer sa att n „av felbedomning” mota aterigen.

Test undersok detta. kommand passag ganska han inte bryr sig forsavit dessa vanner odla ofta sasom han bryr sig forsavitt dig, och det enda skalet mot att han ar med de dar ar odl att han kan raka dig.

48. Han namner inte andra kvinns

Arme ar ett annat fason att beratta forsavitt nagon gosse uppskattar dig. Nar d befinner sig iho namner han ej andra kvinn. Antagligen age han mot sam med nagon tjej alternativt nago maka, andock han namner det ick enbart darfor att han vill arbeta allman forsavitt ni tycker om honom.

Forsavit n vet att han har nago tje, eller nagot saso ske med en annan gumma, men han namner ick henne framfor dej – darbort promenerar ni. Han tycker om de sannolikt!

Kungen en annan papekande, ifall han allaredan ar involverad med e annan kungen nagot takti, vara tvungen ni gora nagra annu en undersokningar darfor att kolla om hans radand omstandighet faktiskt faller franskilda, han befinner si forberedd att ga vidare och han vill bega det tillsammans dej, eller han ar alldeles enkelt en lirar sasom forsoker atnjuta sin tarta samt krubba den aven.

49. Han forsoker atnjuta de dragen

Godtagbart, det har ar uppenbart. Om du promenerar ut med nago grupp kompisar sam han insisterar pa att handla drinkar samt motiverar de att „dricka opp” sam bestaller tequilaskott for alla. Han nog forsoker erhalla dig att slappna av sam onska att om n blir trassig, antagligen han kysser dig sam anser „ledsen att mig blev odla dragen i promenera” framti.

50. Han oppnar dorren sta dig

Bra, han eventuellt endas befinner sig en herrema och han skulle inleda dorren sta vem som helst, skad iaktta det av en ovrigt perspektiv. Ifall han befinner si angenam til dig och han forsoker gladja dig eller verk saso en gentleman ino dina ogon – det befinner sig slutgiltig en marke villig att han diggar de.