Tinder ger dig ett verifierat blatt kryssmarke ifall du klarar testet

Tinder lanserar nya sakerhetsfunktioner idag, inberaknad ett fotoverifieringssystem som markerar dataprofilerna med ett blatt bockmarke, ett partnerskap med sakerhetsappen Noonlight som utfor det enkelt att ejakulera at data fran raddningstjanster och en funktion som gor det identifierar potentiellt stotande meddelanden.

Fotobekraftelsessystemet kraver data forut att plocka en selfie i realtid som matchar en position som visas av en typexempel i en exempelbild. Dessa foton skickas darefter till Tinder-communityteamet, som kommer att validera att varje konsument matchar bade den angivna posisen och de valda profilfotona. Om allting star i rad far du en bla bock. Detta ar pro att bidra potentiella spelare sakerheten att de ej fiskas.

For narvarande kommer folk att granska fotona och kika till att manniskor ar som de sager att de ar, men malet ar att antligen delegera denna mission till programvaran. Det ar oklart nar detta nagonsin kommer att aga rum. Tinder har miljoner anvandare over laka varlden. Fran denna skal implementeras denna funktion initialt langsamt och i mindre regioner som Taiwan och Irland. Bumble introducerade ett motsvarighet system for sina anvandare 2016.

Det spelar en aning gripa upp

Det ar oklart hur gott detta system hindrar folk fran att bli forvanade som ar uppdaterade samt med manskliga besiktningsman. Manniskor klipper och odlar haret, okar och minskar och aldras, vilket innebara att profilbilderna de verifierar med sa smaningom blir foraldrade. Tinder inneha ej angett hur lange ett bekraftelsemarke ar giltigt och ifall det nagonsin kommer att jogga ut. Den specificerade ej heller ifall konsument skulle behova upprepa processen varje stig de ville fornya forsvinna bilder. Forut narvarande noterar datum i avta profiler stundom ifall de har uppdaterat sitt utseende, till foredome om de odlar en mustasch eller fargar haret. Nog forblir sexiga söta Nepali-tjejer det basta alternativet att anordna sig verifierad och samtidigt forverkliga forvantningarna.

Bortsett fran selfie-granskningsprocessen uppger foretaget att det maklig introducerar en funktion pa „utvalda marknader” som upptacker potentiellt stotande meddelanden och fragar data ifall ett bud „rubbar” dem. I sa fall kan du rapportera personen. Foretaget havdar att denna funktion sa smaningom kommer att resultera i en annan funktion som heter „Angra” som utfor att konsument kan valja att skicka ett potentiellt stotande budskap. Funktionen later liknande den som lanserades fran Instagram 2017, som upptacker stotande kommentarer. I det har fallet kan anvandare dock automatiskt fortiga kommentarerna.

Tinder tillkannager ocksa ett partnerskap med sakerhetsappen Noonlight till forvissning. Tillata brukare som ar baserade i USA att ringa medel till appen gratis, liksom ett nytt „Security Center” som ger anvandare resurser och don relaterade till online – finn datering. Noonlight synkroniseras med annorlunda appar och enheter, medraknad Tinder, forut att stodja onlinetjanster.

Data som synkroniserar deras Tinder-konto med Noonlight kan visa ett ID-kort i sin profil, vilket indikerar att detta ar fallet som en slags varning ifall att de ar skyddade. Brukare kan informera for Tinder och Noonlight nar de amna ga kungen ett datum och med vem. Om en nodsituation intraffar under moten kan du ga ur Noonlight-appen och halla en bristande forut att ringa raddningstjanster. Noonlight kommer att be dig att indicera en PIN-kod forut att upphava denna fordra forst. Ifall inget gors ringas raddningstjansten. Ar 2018 installerade Uber en likartad nodsamtalsfunktion i sin app och ett sakerhetscenter.

Det skrivs aven och kallas sedan

I allmanhet verkar Tinder ha tagit upp andra appar forut att sakra anvandarsakerhet och gor det i gengald. Nix desto mindre kan funktionen forut anstotliga kommentarer och nodsamtal ringa vidstrackta konsekvenser som inte bara forandrar kulturen for chatten i appen till det battre, men ocksa ger uppgifterna sakerheten att de kommer ut ur en skrackinjagande situation utbredd behov.