Den tidigare versionen av integritetspolicyn, som ar oppen arme, kommer att avse fram tills dess

Vi uppskattar att du anfortror oss med din information och vi tanker kika till att behalla det fortroendet. Detta borjar med att se till att du forstar vilken information vi samlar in, varfor vi samlar in den, hur vi anvander den och vilka val du kan producera. Denna policy kan inte hitta en kvinna beskriver vara sekretessrutiner gallande vanligt sprak med sa atnjuta juridiska och tekniska uttryck som mojligt.

1. Vilka vi ar

Ifall du bor i EU, Storbritannien eller Schweiz, ar foretaget som ar ansvarigt for din information enligt denna sekretesspolicy (”den dataansvarige”):

2. Varje denna integritetspolicy galler

Denna integritetspolicy galler pro webbsidor, appar, handelse och andra tjanster som drivs under varumarket Tinder. Pro enkelhetens skull kallar vi allihopa dessa pro vara „tjanster” i den har integritetspolicyn. Forut att skapa det extra explicit inneha vi inkluderat lankar till den arme integritetspolicyn i alla tillampliga tjanster.

Vissa tjanster kan fodra en personligt unik integritetspolicy. Om en viss tjanst inneha en udda integritetspolicy galler den policyn — istallet forut den har integritetspolicyn.

3. Information som vi samlar in

Av forklarliga forevandning kan vi ej hjalpa dig att skapa meningsfulla kontakter utan ha speciell information om dig, sasom fundamental profiluppgifter och vilken sorts manniskor du vill raka. Vi samlar samt in information som genereras nar du anvander vara tjanster, till exempel atkomstloggar och information fran tredje part, nar du far medel till vara tjanster via ett konto i sociala medier. Ifall du vill ha annu fler information gar vi in i mer detalj nedan.

Information som du ger oss

  • Nar du skapar ett konto ger du oss minst ditt telefonnummer och mejladress, samt vissa fundamental bestyr som kravs for att tjansten amna fungera, sasom ditt kon och ditt fodelsedatum.
  • Nar du gjort tydligt din profil kan du skilja med annu fler information med oss, till exempel din biografi, dina intressen och andra detaljer ifall dig, ocksa innanmate sasom foton och videor. For att klara av tillagga vissa typer fran innehall, sasom bilder och videor, kan du behova ge oss resurs till din kamera eller ditt fotoalbum.
  • Nar du prenumererar gallande en betaltjanst eller gor ett handla pa rak arm fran oss (istallet for att foreta det genom en estrad som iOS eller Android) forser du oss eller var betaltjanstleverantor med information som ditt betal- eller kreditkortsnummer eller annan finansiell information.
  • Nar du deltar i undersokningar, fokusgrupper eller marknadsundersokningar ger du oss dina synpunkter om vara produkter och tjanster, replik pa vara fragor och vittnesmal.
  • Nar du valjer att deltaga i vara kampanjer, evenemang eller tavlingar samlar vi in information som du anvander for att uppfatta dig eller deltaga.
  • Ifall du kontaktar var kundtjanst samlar vi in informationen som du ger oss under samtalet.
  • Om du delar information med oss om andra manniskor (till foredome, ifall du anvander en vans kontaktuppgifter forut en viss funktion) behandlar vi denna information a dina vagnar forut att fullfolja din fordra.
  • Pro att klara av mana tjansterna samlar vi aven in dina chattar med andra anvandare och innehall som du publicerar.

Information som vi far fran andra

Anvandare Andra konsument kan bidra oss information ifall dig nar de anvander vara tjanster, till foredome nar de interagerar med dig eller om de skickar en uppsats som involverar dig.

Sociala medier Det ar mojligt att du bestammer dig pro att splittra information med oss via ditt konto gallande sociala medier, till exempel ifall du skapar och loggar in kungen ditt Tinder-konto via dina sociala medier eller annat konto (t.ex. Facebook, Google eller Apple) eller laddar upp information fran dem gallande vara tjanster, till foredome foton fran ett fran dina konton gallande sociala medier (t.ex. Instagram eller Spotify).